0 producten ( 0,00)

garantiebepalingen

Service en garantie.

Uitgave 15 mei 2011.

De garantie wordt gegeven door Pilot Golf.

 

Garantieperiode.

De garantie geldt vanaf de dag van aankoop bij Pilot Golf. De vervangings garantieperiode bedraagt voor de trolley: 2 jaar, inclusief frame. Motor, gearbox, electronica en wielen.

De garantieperiode voor de accu en acculader bedraagt 1 jaar vanaf datum aankoop.

 

Reparaties.

Met uitzondering van de clausules zoals onderstaand vermeld, geldt de garantie voor de reparatie, gedurende de garantieperiode, van iedere trolleybeschadiging, gerelateerd aan de gebruikte materialen of het vakmanschap en geadviseerd door Pilot Golf, of dm vervanging geadviseerd door Pilot Golf. Als de trolley door de klant als defect wordt beschouwd binnen de garantieperiode, dient de trolley geretourneerd te worden naar Pilot Golf, waarbij de vrachtkosten voor rekening van de klant komen.

Als de trolley, na getest te zijn, geclassificeerd wordt als defect volgens de voorwaarden van de fabrikant, zal de trolley zonder kosten gerepareerd worden.

 

Gratis.

Garantiewerkzaamheden (inclusief onderdelen en arbeid) zullen kosteloos voor de klant uitgevoerd worden.

 

Garantie uitsluitingen.

         Beschadiging

Uw garantie geldt niet indien de volgende schade wordt geconstateerd:

a.        Schade aan de accu door ontladen van de accu door excessief gebruik, of verminderde capaciteit door de accu voor langere periode onbeladen te bewaren

b.       Schade door oververhitting van de accu ten gevolge van onvoldoende ventilatie gedurende het opladen

         Onderhoud

Onderhoud zoals het invetten van de assen met op petroleum gebaseerde gel, of het vastzetten van de as.

         Accu

Indien de klant van mening is dat de accu niet goed functioneert binnen de garantieperiode dient de accu teruggestuurd te worden naar Pilot Golf waarbij de vrachtkosten voor rekening van de klant zijn. Als de accu, na getest te zijn, als defect wordt beoordeeld volgens de voorwaarden van de fabrikant, zal deze vervangen worden.

Als de accu, na getest te zijn, binnen de specificaties van de fabrikant valt en dus niet voor vervanging in aanmerking komt, zal een nominaal bedrag voor testkosten en de verzenkosten aan de klant worden gefactureerd.

 

         Misbruik.

De garantie is niet geldig bij:

-          Misbruik of vernieling van de trolley

-          Gebruik van de trolley nadat het defect gesignaleerd is

-          Geen normaal onderhoud te hebben gepleegd.